15 Kasım 2016

TÜRKİYE’DE BİR İLK! Avrupa Yakasının En Büyük Lazer Kesim Firmalarından Birisi Olan Yünsel Lazer, Kasım 2016‘da Yeni Teknoloji NKAT Sistemine Sahip İdeal Makina Azot Jeneratör Sistemini Tercih Ederek Azot Maliyetlerini Ciddi Oranda Düşürdü.

Avrupa yakasının en büyük lazer kesim firmalarından birisi olan Yünsel Lazer bünyesinde toplam 4 Adet Bystronic Lazer bulundurmaktadır.

Fason üretim yapan Yünsel Lazer; 2500×6000 ölçüsüyle Avrupa yakasının en büyük tezgah ölçüsüne sahip olan Lazer Tezgahıyla 1-25 mm arası DKP, Paslanmaz Çelik, Bakır, Pirinç ve Aliminyum kesimleri yapmaktadır.

Lazer kesimde kullanılan azot gazını daha önce sıvı olarak temin eden Yünsel Lazer, Kasım 2016‘da İdeal Makina Azot Jeneratör Sistemi’ni tercih ederek azot maliyetlerini ciddi oranda düşürmüştür.

İdeal Makina olarak Yünsel Lazer de yeni teknoloji NKAT sistemi tercih edilmiş olup, uygulamada Türkiye’de İlk olma özelliği taşımaktadır. Devreye almış olduğumuz sistemle %99,9999 saflıkta ve 60Nm/h debi de Azot Gazını üretebilmekte ve 230 Barg Basınçla 10 Adet Manifold dolumu sorunsuz şekilde yapılmaktadır.

İdeal Makina Azot Jeneratörlerini tercih eden firmalar, Siyah Sac kesimlerini de Azot Gazı ile yaptıkları için hem kalite hem de hız açısından rakiplerine oranla büyük avantaj sağlamaktadırlar.

İdeal Makina, 30 kişilik uzman kadrosuyla, Lazer Kesim Sektöründe en fazla referansa sahip firmadır ve diğer sektörlerde olduğu gibi bu sektörde de lider konumda yer almaktadır.