22 Aralık 2023

Lazer Kesim için Azot Jeneratörleri

Lazer Kesim için Azot Jeneratörleri  düz plaka üzerindeki iki boyutlu çizimleri, programlanmış yollar boyunca odaklanmış kızıl ötesi ışığı hareket ettirerek kesim işlemlerinde kullanır. Bu sistem, lazer ışığını, lazer makinasının teknolojik yapısına bağlı olarak aynalar veya fiber optik kablo aracılığıyla, sabit sac üzerinde hareket eden odaklama kafasına taşır. Yüksek güçlü lazer ışığı, çok küçük çaplı bir bölgede odaklandığı malzemenin eritilmesiyle kesme işlemini gerçekleştirir. Eritilen malzeme, plaka yüzeyinden aşağı püskürtmek için malzeme tipine bağlı olarak çeşitli gazlar kullanılır. Bu gazlar, odaklanmış lazer ışığının çıktığı nozuldan çıkar ve işlemin kalitesini kontrol etmek amacıyla kullanılır.

İdeal Makina A.Ş. olarak, lazer kesim teknolojisinin sunduğu avantajları kullanarak müşterilerimize keskin, hassas ve yüksek kaliteli lazer kesim çözümleri sunuyoruz.

Lazer Kesim İçin Özel Azot (Nitrojen) Jeneratörleri:

Son zamanlarda, lazer kesim makinelerinde yaygın olarak kullanılan fiber lazerlerin önemli sarf malzemelerinden biri, kesim işlemlerinde kullanılan Azot (Nitrojen) gazıdır. Azot gazı, paslanmaz çelik, alaşımlı çelik, alüminyum ve nikel alaşımlarının kesiminde kullanılır, çünkü bu malzemeler daha yüksek basınç gerektirir ve kesim aralıklarından cürufu uzaklaştırmak için yüksek basınç sağlar. Yüksek gaz basıncı ayrıca ergimiş malzemeyi kesim aralığından uzaklaştırmak için ekstra mekanik bir kuvvet sağlar. Basınca ek olarak, Azot gazının saflığı, üstün kesim yüzeyi elde etmek için kritik bir bileşendir. Azot gazının saflığı, doğrudan malzeme kesim kalitesini etkiler.

Bu süreçte müşterilerin dış kaynaklardan tedarik ettiği Azot gazı, firmalar için önemli bir maliyet unsuru olarak öne çıkar. İdeal Makine A.Ş. olarak, müşterilerimize özel olarak tasarlanmış ve yüksek performanslı Azot jeneratörleri sunarak, lazer kesim süreçlerinde maliyetleri azaltmaya ve verimliliği artırmaya odaklanıyoruz.

Lazer Kesim İçin Özel Yüksek Saflıkta Oksijen Jeneratör Sistemleri:

İdeal Makina, %99,5 saflıkta oksijen gazını üretebilen UHP (Ultra Yüksek Saflık) Oksijen Jeneratörleri ile ön plana çıkıyor!

İDEAL MAKİNA, geleneksel oksijen tüpleri veya sıvı oksijen gibi konvansiyonel gaz tedarik yöntemlerine alternatif olarak, yüksek saflıkta oksijen üretme yeteneğine sahip UHP Oksijen Jeneratörleri sunmaktadır. UHP Oksijen Jeneratörleri, uygun maliyetli ve etkili çözümler sunarak birçok endüstride oksijen gazı ihtiyaçlarını karşılamak için ideal bir seçenektir. Farklı kapasitelerdeki modellerimizle müşterilere özel çözümler sunuyoruz.

İdeal Makina A.Ş. olarak, yüksek saflıkta oksijenin yerinde üretimini sağlayan teknolojik çözümlerimizle müşterilerimize verimli, güvenilir ve ekonomik bir oksijen temini sağlamaktan gurur duyuyoruz.