05 Mart 2024

Lazer Kesimde Azot Kullanımı

İdeal Makina, lazer kesimde azot kullanımı için özel olarak tasarlanmış Catox Azot (Nitrojen) Jeneratörleri sistemleri sunmaktadır. Türkiye’deki tek tedarikçi olan İdeal Makina, %99,9999 saflıkta ultra saf azot gazı üretebilen jeneratörlerle müşterilerine hizmet vermektedir.

Geleneksel sıvı azot tedariği yerine kullanılan CATOX Ultra Saf Azot Jeneratörleri, çok yüksek saflıkta (1 ppm O2) ve yüksek miktarda azot gazı gerektiren yüksek kalınlıkta sac kesiminde maliyeti ekonomik bir çözüm sunar. Bu jeneratörler sayesinde işletmeler, kendi yerlerinde ultra saf nitrojen gazı üretebilirler.

İdeal Makina, lazer kesim için özel olarak tasarlanmış UHP Oksijen Jeneratörleri sistemleri sunmaktadır. Bu jeneratörler ile %99,5 saflıkta oksijen gazı üretmek mümkündür.

İdeal Makina‘nın UHP Oksijen Jeneratörleri, yüksek saflıkta oksijenin yerinde üretilmesini sağlayan özelliklere sahiptir. Bu jeneratörler, geleneksel gaz tedariği yöntemlerine (O2 tüpleri veya sıvı oksijen) daha ekonomik ve verimli bir alternatif sunar. Farklı kapasitelerde modelleri bulunan UHP Oksijen Jeneratörleri, birçok endüstrideki oksijen gazı ihtiyaçlarını karşılamak için uygun maliyetli ve etkin çözümler sunar.

Lazer Kesime Özel IdealAir Yağsız Kuru Hava Jeneratörleri

İdeal Makina’nın özel olarak tasarladığı IdealAir Yağsız Kuru Hava Jeneratörleri, lazer kesim için ideal bir çözüm sunmaktadır. Bu jeneratörler, ISO 8573.1 class 1.2.1 standartlarına uygun olarak üretilen 18 barg basınçlı kuru hava sağlar. Bu yağsız kuru hava doğrudan kesim havası olarak kullanılmaktadır.

Yüksek basınçtaki yağsız kuru hava, oksijenle kesime göre 2-4 kat daha hızlı sac kesimi yapılmasını sağlar. Bu özellik, kesim işlemlerinin daha hızlı ve verimli bir şekilde gerçekleştirilmesine olanak tanır.