03 Ekim 2018

İdeal Makina Service Team Mono Pompa Eğitimi İçin Yollarda…

Satış sonrası servis, montaj, süpervizörlük ve eğitim gibi destek hizmetlerini de veren firmamız, mono pompa konusunda da ilgili fabrikalarda eğitimler vermektedir.

Kağıt ve orman ürünleri sektöründe hizmet veren bir çok fabrikada, mono pompa kullanımı ve bakımı ile ilgili ücretsiz eğitimler veren firmamız, geçtiğimiz hafta Manisa ilinde bulunan Yıldız Entegre, İpek Kağıt ve Selkasan gibi kağıt ve orman ürünleri firmalarını ziyaret etti. 14 senelik deneyimli servis ekibimiz ile; firmaların mekanik bakım ekiplerine, kullandıkları mono pompaların bakımlarının nasıl yapılacağı ile ilgili eğitim verilerek, pompa montaj ve demontajı, firmaların atölyelerinde uygulamalı olarak gösterildi.

Uygulamalı eğitim sonrası çalışanların eğitimlerine soru-cevap yöntemiyle devam edildi. Son olarak firmalara yedek parça ve oluşabilecek tüm sorunlar hakkında bilgi verilerek eğitimimiz tamamlandı.

İdeal Makina olarak amacımız, verdiğimiz eğitimler sonrasında pompaların bakımlarının kullanım talimatlarına uyularak yerinde ve hatlarında yapılması, böylece pompanın daha uzun ömürlü olmasını sağlamaktır. Firmamız, bu tür eğitimlere ilerki zamanlarda da planlı bir şekilde devam edecektir.